Diensten

Graag stellen wij ons even voor.

 

Na 12 jaar als zorgkundige in woonzorgcentrum Mariabrucht te Dentergem en na een periode van 20 jaar in onze zaak Rouwleiding Desmet, hebben Wendy en ikzelf beslist om ons eigen uitvaartcentrum te openen.

 

We zetten Rouwleiding Desmet verder.  Voorlopig deden we dit volgens het vertrouwde patroon met funerarium te Waregem.  We wensen de familie Amez en hun medewerkers hartelijk te bedanken voor de jarenlange goede samenwerking. Nu openden we ons eigen nieuw uitvaartcentrum op een volledig vernieuwde locatie in de Wontergemstraat te Dentergem.

 

Ruim 30 jaar geleden begon vader Stefaan met het verzorgen van uitvaarten.  Dit in combinatie met de meubelzaak te Wakken.  Al die jaren hebben we zo heel wat mensen kunnen helpen tijdens moeilijke momenten.  Nu nemen we graag over en bouwden we ons eigen uitvaartcentrum.  Met de ervaring van de voorbije jaren starten we met veel enthousiasme aan dit project.  Zo kunnen we alle mensen in onze wijde omgeving een nog betere service aanbieden.  We werken volgens het concept van alles onder één dak.  Bij ons kan u voor alles terecht rond uitvaarten. 

 

Graag overlopen we eens al onze troeven.  Wij nemen alle regelingen aangaande een overlijden voor onze rekening: aangiftes van overlijden, regeling begraafplaats, regeling crematie, … .  Wij verzorgen ook alle rouwdrukwerk.  U kan bij ons terecht voor voorafregelingen, waarbij we al uw wensen noteren zodat uw nabestaanden bij uw overlijden weten wat hen te doen staat.  Wenst u daarbij een uitvaartverzekering?  Wij brengen dit voor u in orde. 

 

We zijn heel vlot bereikbaar en bieden plaats aan 100 wagens op onze private parking.  U kan overledenen een laatste groet brengen in onze ruime groetkamers.  Onze aula voor uitvaarten springt in het oog.  We kunnen deze omvormen van gezellige ruimte voor intieme plechtigheden met enkele tientallen mensen tot een aula met 300 zitplaatsen.  We gebruiken de nieuwste audio-visuele technieken om iedereen de beste geluids- en beeldkwaliteit te bieden. 

Bij ons kan u ook een uitvaart laten plaatshebben in de vooravond.  Zodat al uw genodigden zich makkelijker kunnen vrijmaken.

 

Uiteraard verzorgen wij ook traditionele diensten in alle kerken in de omgeving. 


Ons uitvaartcentrum heeft ook een ruime winkel met accessoires en een toonzaal met kisten.  Ook bij de keuze van een grafmonument helpen we u graag. 


Na een kerk- of auladienst kan u voor koffietafels, taartbuffetten of rouwrecepties terecht in onze huiselijke ruimte met terras. 


Achter de schermen hebben we een ruime verzorgings- en opbaarkamer die ons toelaat om overledenen met alle nodige technieken te kunnen verzorgen.

 

Wij doen al het nodige om u in alle rust en sereniteit afscheid te laten nemen van uw dierbaren.  Medemensen bijstaan in moeilijke periodes geeft ons een enorme voldoening.


 

Frederick en Wendy Desmet - Ducellier

Wontergemstraat 79

8720 Dentergem